Uneori nu putem găti alimente de calitate decentă doar pentru că mâncarea se lipește de tigaie.
Desigur, cea mai rezonabilă soluție ar fi să cumpăram preparate noi, dar aceasta nu ne este întotdeauna disponibilă.
Prin urmare, merită să acordați atenție trucurilor care vor ajuta la rezolvarea problemei.
Ce sunt ei?
Folosiți pergament
Chiar și cea mai veche tigaie nu va avea mâncare lipită de ea dacă folosești acest truc. Așezați un strat de pergament în vas după mărime, ungeți-l cu ulei vegetal și începeți să prăjiți.
Această metodă simplă și accesibilă a atras pofta multora.
Otet de mere
Această metodă este foarte interesantă, simplă și eficientă. Va trebui să puneți tigaia pe aragaz și să turnați puțin oțet de mere.
Apoi așteptăm câteva minute. Odată ce oțetul de mere are timp să se evapore, puteți începe să prăjiți.
Ulei vegetal
Această metodă va face orice tigaie perfectă. Așezați vasul pe aragaz și turnați câteva linguri de ulei. Apoi, folosind o perie, trebuie să distribuiți grăsimea vegetală într-un strat uniform.
Apoi se încălzește tigaia. Rămâne doar să o scoți de pe aragaz și să o ștergi cu un șervețel.