Pentru a vă asigura că calitatea apei din ibric nu ridică îndoieli, aceasta trebuie curățată periodic.
Calcarul poate avea un efect negativ asupra organismului, care trebuie luat în considerare.
Prin urmare, merită să utilizați metode testate în timp.
Ce sunt ei?
Acid citric
Cea mai simplă, mai accesibilă și mai accesibilă opțiune care garantează un rezultat pozitiv. Va trebui să luați zece grame de produs. Acest lucru este suficient pentru a detartra complet un fierbător de litru.
Apoi, adăugați apă și aduceți dispozitivul la fierbere. Apoi mai așteptăm o jumătate de oră. Se toarnă apa cu acid citric. După aceea, puteți fie să clătiți fierbătorul cât mai bine posibil, fie să-l aduceți din nou la fiert și să scurgeți apa.
Cola
Puțini oameni știu că sifonul popular se descurcă perfect și cu detartrarea unui ibric. Va trebui să turnați un litru de sifon dulce și să-l fierbeți.
După aceea, puteți aștepta de la 15 la 30 de minute, puteți turna conținutul ibricului, clătiți și evaluați rezultatul.
Ambele metode nu sunt doar eficiente, ci și sigure pentru fierbătorul în sine.
primer-8