De ce gospodinele inteligente își freacă cartofii pe uși: are sens

Deși există o cantitate imensă de produse de curățenie pentru casă disponibile în magazin, mulți oameni preferă să folosească metode tradiționale, considerându-le mai ecologice și mai accesibile.

În acest sens, ne grăbim să vă spunem despre o metodă populară eficientă, care va ajuta să faceți față diverșilor contaminanți care s-au depus pe setul de bucătărie, fără a utiliza substanțe chimice profesionale de uz casnic.

Când vine vorba de contaminarea foii ușii, cartofii cruzi obișnuiți vor fi asistentul tău fidel.

Tăiați tuberculul în jumătate și ștergeți zona pătată.

Pentru a vă asigura că nu au rămas urme albe de amidon pe ușă, la sfârșitul procedurii, ștergeți pânza cu o cârpă moale și uscată.

Uşă
Foto: © Belnovosti

Dar mai des se întâmplă ca doar mânerele ușilor și zona adiacentă acestora să aibă nevoie de curățare, ceea ce, de fapt, nu este surprinzător, pentru că deseori le atingem cu mâinile umede sau murdare.

Mânerele ușilor din bucătărie sunt afectate în special, deoarece pe ele rămân grăsimi și alți contaminanți, care sunt transferați din mâinile noastre în timpul gătitului.

Citeste si:  Aprindeți o frunză de dafin și simțiți magia! 4 motive pentru a face asta în fiecare zi.

Dacă observați pete în această zonă, folosiți un burete de vase: stropiți-l cu pudră de talc și frecați suprafața cu mișcări circulare.

Apoi îndepărtați orice pelete cu o cârpă umedă și, în final, ștergeți mânerul pentru a se usuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *