Ai aluat foietaj? Noua reteta de gustari gata in 5 minute

Oferă-ți papilele gustative o experiență culinară cu gustarea noastră delicioasă de foietaj crocant. Această rețetă combină gustul bogat al sosului pesto, al amestecului de brânză și al roșiilor învelite într-un ambalaj crocant de frunze. Acesta este perfect ca un aperitiv rapid pentru vizite, familie și prieteni. Datorită rețetei foto atașate și instrucțiunilor foto, o poți face!

O gustare delicioasă de foietaj crocant

Ce vom avea nevoie:

Ingrediente:

  • 300 g aluat foietaj
  • sos pesto – după gust

Amestec:

  • 70 g de brânză
  • patrunjel proaspat – dupa gust
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de hamei uscat Sunelli

Alte:

  • 3 roșii
  • gălbenuș de ou – pentru întindere

Cum vom proceda:

1. Pregătiți aluatul foietaj, pudrați-l cu puțină făină și întindeți-l ușor cu un sucitor.

2. Apoi, modelați aluatul foietaj în pătrate sau dreptunghiuri mari, pe care le așezați pe o tavă de copt, apoi întindeți sosul pesto în centrul fiecăruia folosind o lingură.

3. Răziți brânza într-un bol, adăugați pătrunjel proaspăt tocat, apoi spargeți oul și adăugați usturoiul presat. Asezonați cu hamei uscat Sunelli – amestecați bine.

Citeste si:  Rulouri suculente de pui umplute cu roșii și brânză mozzarella - preparare simplă și gust crocant!

4. Folosiți o lingură pentru a aplica amestecul pregătit pe pesto, întindeți-l bine, apoi așezați rondele de roșii cherry și stropiți cu brânză rasă.

5. Ungeți capetele aluatului cu gălbenuș de ou bătut, astfel încât să fie frumos aurii.

6. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 de minute la 180 °C.

7. După copt, serviți-le cu drag și gust deosebit.

Prieteni, va dorim pofta buna!

INSTRUCTIUNI VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *