Cum să curățați un cazan până când strălucește: o metodă despre care mulți oameni nu o cunosc

Multe gospodine au cazane vechi care sunt greu de curățat de un strat de grăsime și murdărie folosind metode tradiționale.

Cu toate acestea, există o tehnică care vă va permite să spălați vasele în starea unui lucru nou.

Este de remarcat faptul că metoda poate fi utilizată pentru orice vase de gătit fără un strat antiaderent.

Care este esența metodei?

Mai întâi va trebui să spălați ceaunul în mod obișnuit. Nu încercați prea mult: îndepărtați doar urmele proaspete de mâncare pentru a nu ne deranja.

Apoi luăm amoniac obișnuit.

curatenie
Foto: © Belnovosti

Aplicați-l într-un strat uniform pe toată suprafața interioară a vasului. Dacă ceaunul este murdar pe dinafară, atunci îl tratăm și noi.

Apoi ascundem vasele în orice pungă fără găuri sau deteriorare.

Cel mai bine este să păstrați ceaunul pe balcon timp de 8-10 ore. După aceasta, aerisește bine bucătăria.

Apoi luăm ceaunul și, folosind partea tare a buretelui, începem să-l curățăm. Apoi, clătiți bine produsul cu apă și îndepărtați orice umiditate rămasă cu un prosop de hârtie.

Cazanul va fi perfect curat.

Citeste si:  Cum să eliminați mirosul de pe o placă de tăiat: gospodinele își dezvăluie secretele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *