Un deliciu savuros de foietaj umplut cu mozzarella, rosii si busuioc

Acest deliciu savuros de foietaj umplut cu mozzarella, rosii si busuioc este ideal pentru iubitorii de preparate usoare si gustoase. Aluatul crocant este completat perfect de mozzarella topită, roșiile suculente și busuioc parfumat, creând o combinație delicioasă care amintește de bucătăria italiană. Alegerea perfecta pentru orice ocazie!

Vizitați și grupul nostru de Facebook pentru sfaturi grozave despre alimente sărate în fiecare zi.


Un deliciu savuros de foietaj umplut cu mozzarella, rosii si busuioc

Ce vom avea nevoie:

  • 5-6 rosii cherry
  • 10-15 ml ulei de măsline – sau la nevoie
  • sare – după gust
  • piper negru măcinat – după gust
  • oregano uscat – după gust

Bază:

Alte:

  • brânză mozzarella – după gust
  • busuioc proaspăt – după gust

Cum vom proceda:

1. Mai întâi, tăiați roșiile în jumătate, transferați într-un bol și stropiți cu ulei de măsline. Asezonați cu sare, piper negru măcinat și oregano uscat – amestecați bine.

2. Pregătiți aluat foietaj în formă de cerc, pe care îl străpungeți alternativ cu o furculiță. Pe o jumătate de aluat de foietaj se așează mozzarella mărunțită, se aranjează roșiile și se decorează cu frunze de busuioc proaspăt.

Citeste si:  O salata perfecta de rosii cu usturoi si chili, de care te vei indragosti imediat

3. Apoi legați cele două jumătăți de foietaj, lipiți capetele împreună cu degetele, amestecați ușor cu un bețișor și ungeți cu ulei.

4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute la 220 °C până devine maro auriu și crocant și lăsați să se răcească puțin după coacere.

5. Serviți delicatul foietaj umplut cu mozzarella, roșii și busuioc cu drag, gust și entuziasm.

Prieteni, va dorim pofta buna!

Dacă aveți și rețeta preferată, asigurați-vă că scrieți despre ea în grupul nostru de Facebook și vizitați și grupul, unde veți găsi o mulțime de rețete grozave în fiecare zi.


VIDEO NÁOD:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *