Dacă ești în căutarea inspirației pentru un prânz de weekend și ai acasă cel puțin 600 g de pui, atunci căutarea ta s-a încheiat! Astăzi vom pregăti cotlet de pui excelente cu roșii și brânză.
Este, de asemenea, o formă de prânz ceva mai sănătoasă, deoarece carnea este preparată într-un mod pur natural. Adică fără clasicul pachet triplu de făină, pesmet și ouă. În plus, în loc să prăjim într-o tigaie, o facem la cuptor. Roșiile merg atât de bine cu brânză și carne. În plus, pregătirea este foarte simplă și aproape orice începător în gătit se poate descurca. Ca garnitură, vă putem recomanda orez sau . Saliva deja? Așa că haideți să pregătim împreună aceste delicioase cotlet de pui cu roșii și brânză!
De asemenea, puteți găsi alte rețete grozave pe pagina noastră de Facebook
Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți în plus, atunci cu siguranță încercați-o pe aceasta
Rețetă excelentă de cotlet de pui cu roșii și brânză:
Ce vom avea nevoie:
- 600 g de pui
- 1 ceapă
- 5 bucăți de roșii
- 250 g de brânză
- 4 linguri de maioneza
- sare, piper
Cum se procedează:
1) Începem pur și simplu prin tăierea în felii groase de 2 cm. Apoi atingeți bine bucățile individuale pe ambele părți.
2) Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
3) Tapetați tava cu hârtie de copt și ungeți-o cu ulei. Ne stivuim bucățile individuale pe o foaie de copt, pe care o sărăm și piperăm. Ungeți-le cu maioneză și stropiți cu ceapă tocată mărunt.
4) Apoi, tăiați roșiile rondele și stivuiți-le peste ceapă. În cele din urmă, ne acoperim întregi cotletele cu brânză rasă.
5) Se coace la 200 de grade aproximativ 20 de minute.