Ce să faci cu prăjiturile uscate: ai mereu timp să le arunci

Un castron umplut cu bomboanele tale preferate și fursecuri proaspete a devenit de mult un „atribut” integral care poate fi văzut pe masa de sufragerie sau de bucătărie.

Bunicile noastre au apelat de bunăvoie la această variantă de „decor”, care au căutat să creeze o atmosferă de confort și ospitalitate în casa lor.

Dar dacă dulciurile își pot aștepta în liniște timpul timp de luni de zile, nu același lucru se poate spune despre fursecuri.

După doar câteva zile, „kurabiye” și altele asemenea se usucă – și nu vrei să mănânci deloc o asemenea delicatesă.

Cu toate acestea, există o modalitate prin care poate readuce la viață prăjiturile – va ajuta cu siguranță în situațiile în care nu mai rămâne nimic pentru ceai, cu excepția produselor de patiserie uscate, sau când oaspeții sunt deja la prag și nu aveți timp să cumpărați un tratare proaspătă.

Cuptor
Foto: © Belnovosti

Pentru a resuscita, veți avea nevoie de o tavă de copt, care trebuie umplută cu fursecuri, stropită cu apă și trimisă în această formă la cuptor.

Citeste si:  Zece alimente care te vor ajuta să slăbești și să începi să pierzi grăsimea de pe abdomen

Este suficient ca dulciurile să rămână la cuptor 10-15 minute.

În acest timp, prăjiturile vor deveni din nou moi – nu le veți putea distinge niciodată de produsele proaspete de copt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *