Adăugați turmeric în cafea și acest lucru va începe să se întâmple corpului dumneavoastră


Consumul de cafea în cantități adecvate are multe beneficii pentru organism. Cu toate acestea, nu este important doar cât de mult bem, ci și ce ingrediente servim cu el. Lapte? Cremă? Potrivit unui medic popular de pe rețelele de socializare, merită să pariezi pe altceva.

Reduce riscul de cancer, susține activitatea creierului și reduce inflamația din organism. Există într-adevăr multe beneficii ale consumului de cafea, dar acestea sunt ușor anulate în momentul în care decizi să amesteci lichidul negru cu un ingredient nesănătos. Cele mai rele dintre acestea sunt siropurile bogate în fructoză, cremele artificiale și, desigur, zahărul în sine. Și ce ingrediente de cafea stau pe partea opusă a baricadei de sănătate? dr. Magdalena Cubała-Kucharska i-a identificat pe cei mai buni dintre ei.

Expert în cafea

Dr. Cubała-Kucharska se concentrează în principal pe axa intestin-creier. O expertă în impactul alimentelor asupra funcționării corpului uman a decis să împărtășească cunoștințele sale cu utilizatorii de internet. Printre altele, doctorul are un profil tematic pe Instagram și acolo a vorbit despre gândurile ei despre consumul de cafea.

Citeste si:  Acest ulei este considerat cel mai prost pentru prajit, dar in bucataria romaneasca se mai foloseste in cantitati mari!

La începutul videoclipului, dr. Cubała-Kucharska a remarcat că cafeaua poate fi îmbunătățită adăugând câteva produse potrivite. În acest context, ea a menționat trei produse cunoscute (deși poate nu în acest sens): turmeric, lămâie și cardamom. Ce caracteristici va avea băutura cu aceste ingrediente specifice?

Potrivit expertului, cafeaua cu turmeric are efecte antiinflamatorii și antioxidante. O băutură neagră amestecată cu puțin suc de lămâie va avea, de asemenea, proprietăți similare. În plus, aceste citrice ieftine vor face ca cafeaua să aibă un efect relaxant asupra vaselor cerebrale.

Cafeaua cu cardamom, care este cunoscută mai mult în Orientul Mijlociu decât în ​​Europa, este cafeaua preferată a lui Cubala-Kucharská. „Este exact genul de cafea pe care ar trebui să o bei”, a spus medicul, susținându-și părerea spunând că băutura ajută la digestie, are efect antibacterian și antiinflamator. Și mai mult: miroase minunat!

Este greu să fii în dezacord cu un nutriționist, nu? Ai încercat cafea cu cardamom? Dacă nu, este timpul să o schimbi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *