Cum să curățați capacele de sticlă de pe oale și tigăi: modul bunicii – le face să strălucească

Multe gospodine aleg capace de sticlă pentru feluri de mâncare.

Ele pot fi înțelese: astfel de ustensile de bucătărie au multe avantaje.

De exemplu, ca urmare a utilizării capacelor transparente, bucătarul are posibilitatea de a observa ce se întâmplă în tigaie sau tigaie și, prin urmare, să controleze procesul de gătire. Acestea garantează o încălzire uniformă și rețin căldura în interiorul vaselor de gătit.

Dar există și un dezavantaj – este doar unul, dar destul de semnificativ.

Faptul este că în timpul utilizării, astfel de huse devin rapid acoperite cu depozite grase și alți contaminanți: chiar și amprentele sunt vizibile clar pe ele.

Pan
Foto: © Belnovosti

Cu toate acestea, dacă știți despre un truc pe care l-au folosit bunicile noastre, puteți face cu ușurință capacele strălucitoare.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o soluție făcută din apă și amidon, care ar trebui folosită pentru a șterge suprafața murdară.

Amidonul îndepărtează eficient petele și murdăria, iar apa asigură umiditatea necesară pentru o curățare de înaltă calitate.

După ce ștergeți capacele, treceți peste ele cu o cârpă uscată pentru a îndepărta complet orice soluție rămasă.

Rezultatul este o suprafață strălucitoare, curată, care vă va încânta în fiecare zi.

Citeste si:  Adăugați acest condiment în apă sau ceai și kilogramele se vor desprinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *