Cum să curățați capacele de sticlă de pe oale și tigăi: modul bunicii – le face să strălucească

Multe gospodine aleg capace de sticlă pentru feluri de mâncare.

Ele pot fi înțelese: astfel de ustensile de bucătărie au multe avantaje.

De exemplu, ca urmare a utilizării capacelor transparente, bucătarul are posibilitatea de a observa ce se întâmplă în tigaie sau tigaie și, prin urmare, să controleze procesul de gătire. Acestea garantează o încălzire uniformă și rețin căldura în interiorul vaselor de gătit.

Dar există și un dezavantaj – este doar unul, dar destul de semnificativ.

Faptul este că în timpul utilizării, astfel de huse devin rapid acoperite cu depozite grase și alți contaminanți: chiar și amprentele sunt vizibile clar pe ele.

Pan
Foto: © Belnovosti

Cu toate acestea, dacă știți despre un truc pe care l-au folosit bunicile noastre, puteți face cu ușurință capacele strălucitoare.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o soluție făcută din apă și amidon, care ar trebui folosită pentru a șterge suprafața murdară.

Amidonul îndepărtează eficient petele și murdăria, iar apa asigură umiditatea necesară pentru o curățare de înaltă calitate.

După ce ștergeți capacele, treceți peste ele cu o cârpă uscată pentru a îndepărta complet orice soluție rămasă.

Rezultatul este o suprafață strălucitoare, curată, care vă va încânta în fiecare zi.

Citeste si:  De ce un prosop de hârtie ar trebui să se întindă întotdeauna în frigider? Hack Life care îți va salva produsele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *