Aveți multe alimente care trebuie păstrate la temperaturi scăzute?
Încercați să distribuiți corect acest aliment în frigider.
Rafturile inferioare și mijlocii pot fi umplute complet cu produse.
Dar nu puteți face același lucru cu raftul de sus. Cu cât sunt mai puține produse, cu atât mai bine.
În general, dacă este posibil, lăsați această parte a unității frigorifice goală.
Așezați mai întâi produsele pe alte rafturi.
Amplasare pe raftul de sus: de ce este periculos pentru produse?
Faptul este că partea superioară a frigiderului are o temperatură relativ ridicată.
Acest lucru se datorează creșterii fluxurilor de aer cald în sus.
Astfel, alimentele aflate în această parte a dispozitivului nu rezistă atât de mult cât alimentele aflate pe raftul mijlociu sau inferior.
Dacă este posibil să plasați produse pe toate rafturile, cu excepția celui de sus, atunci faceți acest lucru.
Dacă tot trebuie să utilizați raftul superior, nu îl umpleți complet. Și puneți acolo produse care au cel mai lung termen de valabilitate.
Pentru informare
Frigider – un dispozitiv care menține o temperatură scăzută într-o cameră izolată termic.