De ce turnați apă caldă peste curki: un truc care funcționează

A scăpa de gustul astringent al curmalului este o sarcină foarte reală.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să puneți curmalul în apă caldă.

Cum se elimină gustul astringent al curmalului

După cum a raportat MIA Rossiya Segodnya cu referire la Roskachestvo, pentru ca gustul astringent să dispară, curkii trebuie să se coacă.

Pentru a face acest lucru, trebuie să păstrați curmalul timp de câteva zile într-o pungă la temperatura camerei.

Dacă puneți banane sau mere într-o pungă, procesul de coacere va decurge și mai repede.

curmal japonez
Foto: © Belnovosti

Dacă această opțiune nu ți se potrivește, poți turna apă caldă peste curmal și o lași puțin.

Sau scufundați-l în apă clocotită și lăsați-l să stea câteva ore. O metodă alternativă este congelarea curmalilor, – a spus în Roskachestvo.

Pentru informare

Curmalul este un gen de arbori și arbuști de foioase sau veșnic verzi subtropicali și tropicali din familia Ebony.

Citeste si:  Ai o dietă, dar kilogramele nu scad și nu slăbești? Acesta ar putea fi motivul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *