A scăpa de gustul astringent al curmalului este o sarcină foarte reală.
Pentru a face acest lucru, trebuie doar să puneți curmalul în apă caldă.
Cum se elimină gustul astringent al curmalului
După cum a raportat MIA Rossiya Segodnya cu referire la Roskachestvo, pentru ca gustul astringent să dispară, curkii trebuie să se coacă.
Pentru a face acest lucru, trebuie să păstrați curmalul timp de câteva zile într-o pungă la temperatura camerei.
Dacă puneți banane sau mere într-o pungă, procesul de coacere va decurge și mai repede.
Dacă această opțiune nu ți se potrivește, poți turna apă caldă peste curmal și o lași puțin.
Sau scufundați-l în apă clocotită și lăsați-l să stea câteva ore. O metodă alternativă este congelarea curmalilor, – a spus în Roskachestvo.
Pentru informare
Curmalul este un gen de arbori și arbuști de foioase sau veșnic verzi subtropicali și tropicali din familia Ebony.