Cum să ascuți o răzătoare: chiar și un școlar o poate face

Răzătoarea este un articol necesar, dar, din păcate, nu etern.

Adesea, gospodinele care constată că „unealta de lucru” lor a devenit plictisitoare nu se pot gândi la nimic mai bun decât să cumpere o nouă răzătoare, trimițând-o pe cea veche la fier vechi.

Există o altă categorie de bucătari care se ocupă de o răzătoare nou-nouță, o păstrează în condiții speciale și o îngrijesc într-un mod special. Dar, după cum arată practica, multe eforturi depuse nu pot prelungi decât scurt durata de viață a ustensilelor de bucătărie.

Dacă nu doriți să vă deranjați să cumpărați o răzătoare, dar nu v-ar deranja să economisiți bani la cumpărarea uneia noi, ar trebui să vă alăturați celei de-a treia categorii de gospodine care au stăpânit priceperea de a readuce un „accesoriu” la ascuțimea de odinioară.

Se pare că pentru a face răzătoarea din nou ascuțită, trebuie doar să o freci cu folie.

Răzătoare
Fotografie: Pixabay

De acord, chiar și un elev de clasa întâi poate face față unei astfel de sarcini, deoarece tot ce trebuie să faci este să treci de mai multe ori o foaie de folie de-a lungul părții plictisitoare a răzătoarei.

Citeste si:  Cum să faci lucrurile din nou albe: remediu disponibil dezvăluit

Foaia de aluminiu va reîmprospăta marginile tăietoare ale găurilor și va îndepărta reziduurile zdrobite – adesea acestea reduc eficiența unealtei.

Drept urmare, răzătoarea pe care o cumpărați va rămâne în stare bună mult timp.

Pentru informare

O răzătoare de uz casnic este o unealtă de bucătărie pentru tocat (răzuit) produse alimentare: legume, brânză și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *