Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!
Este benefic din multe puncte de vedere
Totuși, cafeaua nu este ca cafeaua. Băutura în sine este gustoasă, dar oamenii au tendința de a o aroma diferit, fie cu lapte, fie cu zahăr. Acest lucru, desigur, nu este ideal, deoarece transformă multe avantaje în dezavantaje.
Cu toate acestea, nu este adevărat că nu putem adăuga nimic la cafea pentru a-i îmbunătăți gustul. Dimpotrivă, vom găsi un ingredient foarte interesant pe care îl poți folosi pentru a-ți face cafeaua specială. Și asta nu este tot. Cafeaua va capata astfel o noua dimensiune in materie de sanatate.
Nu este altceva decât scorțișoară. Potrivit unui studiu publicat în revista Diabetes Care, chiar acest condiment poate reduce nivelul de colesterol rău cu un incredibil de 27%. Consumul pe termen lung de scorțișoară va reduce apoi nivelul zahărului din sânge cu până la treizeci la sută. Potrivit oamenilor de știință, scorțișoara este cea care are un efect preventiv împotriva apariției diabetului. Condimentele scad, de asemenea, tensiunea arterială sistolică și diastolică.
Efect mare împotriva cancerului
Pentru a înrăutăți lucrurile, scorțișoara reduce, de asemenea, semnificativ riscul de cancer. Potrivit Institutului Național din India, are proprietăți antiinflamatorii. Și inflamația este cea care duce adesea la formarea de tumori canceroase în organism.
Un studiu publicat în Science Heritage Journal raportează că scorțișoara în special reduce riscul de cancer de sân și plămân. Tocmai cu cafeaua se inmulteste acest efect, deoarece au fost gasite si proprietati similare.
Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!