Cum să depozitați corect un borcan deschis de caviar: puțini oameni știu despre această regulă importantă

Prepararea sandvișurilor cu caviar roșu pentru masa de sărbători a devenit o tradiție de Anul Nou în multe familii.

Se întâmplă adesea să fie folosită doar o parte din produsul alimentar.

Icrele rămase continuă să zacă în borcan.

Ce fac mulți oameni în această situație? Pur și simplu returnează recipientul la frigider fără a-l închide cu adevărat.

Ca urmare, produsul se întâlnește rapid și se deteriorează. Acest lucru se întâmplă de obicei în câteva ore.

caviar
Foto: © Belnovosti

Ce să faci cu un borcan deschis de caviar

Unii acoperă borcanul cu o farfurie. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune.

Este indicat să puneți un capac pe acesta sau să acoperiți bine recipientul cu folie înainte de a-l așeza pe raftul frigiderului.

Dar opțiunea ideală este să transferați caviarul într-un fel de recipient etanș. Capacul trebuie să se închidă ermetic. Recipientul umplut trebuie, desigur, pus la frigider.

În acest caz, produsul va dura probabil 2-3 zile.

Astfel, după deschiderea ambalajului, caviarul poate rămâne de înaltă calitate și proaspăt ceva timp.

Și totuși, încearcă să urmezi această regulă: „Deschide borcanul, mănâncă tot caviarul deodată”. Încercați să nu lăsați caviarul „pentru mâine”.

Citeste si:  De ce portocalele sunt vândute în plase roșii: o explicație neașteptată - toți cumpărătorii ar trebui să știe despre asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *