Cum păstrați brânza? Lăsați produsul în filmul în care a fost vândut?
Știți: faceți o greșeală gravă.
Puteți încă păstra brânza în folie înainte de a despacheta.
Dar după îndepărtarea carcasei de polietilenă sau clorură de polivinil, nu puteți înveli produsul în acest material.
Aruncă folia și împachetează brânza în altceva.
Ce anume? Veți găsi răspunsul la această întrebare în a doua jumătate a articolului.
Cum să depozitați corect brânza neambalată
Filmul tăiat nu poate fi reutilizat.
Fiind într-un astfel de material, produsul nu va „respira” și își va pierde foarte repede gustul strălucitor.
Reambalați brânza: înfășurați-o în hârtie de pergament.
Materialul permite aerului să treacă în mod normal, astfel încât produsul „respiră”.
Este de remarcat faptul că pergamentul oferă produsului protecție atât împotriva mucegaiului, cât și împotriva uscării.
Astfel, hârtia de pergament este un material ideal pentru împachetarea brânzei.
Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că produsul este închis pe toate părțile. În caz contrar, efectul folosirii pergamentului va fi neutralizat.
Un punct important: materialul trebuie înlocuit după tăierea fiecărei bucăți de brânză.