Se spune că mâncarea bună întărește relațiile. Așadar, de ce să nu planificați o după-amiază cu prietenii sau familia și să pregătiți ceva cu adevărat special? Această rețetă de brânză umplută și roșii este potrivită. Pregătește-le și vei fi foarte plăcut surprins de cât au gust.
Dacă aveți și rețeta preferată, asigurați-vă că scrieți despre ea în grupul nostru de Facebook și vizitați și grupul, unde veți găsi o mulțime de rețete grozave în fiecare zi.
Vă recomandăm:
Piept de pui umplut cu mozzarella si rosii
Ce vom avea nevoie:
- 3 piept de pui
- sare – după gust
- piper negru – după gust
- 1/2 lingurita boia
- 2 linguri de unt
- 2 rosii
- 170 g brânză mozzarella (puteți folosi și alt tip de brânză)
- ceapa primavara – dupa gust
- 1 lingura de ulei de masline (puteti folosi si alt ulei) – pentru prajit
Cum vom proceda:
1. Tăiați pieptul de pui în jumătate, nu complet, ci în formă de inimă. Se condimentează cu sare, piper și piper roșu măcinat.
2. Tăiați untul cubulețe și puneți-le pe pieptul de pui.
3. Taiati rosiile rondele, apoi taiati-le in jumatati si asezati-le peste unt pe pieptul de pui.
4. Tăiați brânza mozzarella în felii și puneți-o deasupra roșiilor.
5. Tăiați ceapa primăvară rondele mici și presărați-o peste pieptul de pui.
6. Îndoiți-le în jumătate și faceți mici tăieturi fine la suprafață.
7. Asezati-le apoi pe o tava cu ulei si asezonati cu condimente.
8. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la 200 °C.
9. Dupa expirarea timpului verificati daca sunt deja fierti si daca da, scoateti-le din cuptor.
10. Alegeți o garnitură la alegere și serviți-le cu dragoste, mult gust și bucurie.
Vă dorim un gust bun!
Vizitați și grupul nostru de Facebook pentru sfaturi grozave despre alimente sărate în fiecare zi.
INSTRUCȚIUNI VIDEO: