O reteta simpla de piept de pui umplut cu mozzarella si rosii


Se spune că mâncarea bună întărește relațiile. Așadar, de ce să nu planificați o după-amiază cu prietenii sau familia și să pregătiți ceva cu adevărat special? Această rețetă de brânză umplută și roșii este potrivită. Pregătește-le și vei fi foarte plăcut surprins de cât au gust.

Dacă aveți și rețeta preferată, asigurați-vă că scrieți despre ea în grupul nostru de Facebook și vizitați și grupul, unde veți găsi o mulțime de rețete grozave în fiecare zi.


Vă recomandăm:

Piept de pui umplut cu mozzarella si rosii

Ce vom avea nevoie:

  • 3 piept de pui
  • sare – după gust
  • piper negru – după gust
  • 1/2 lingurita boia
  • 2 linguri de unt
  • 2 rosii
  • 170 g brânză mozzarella (puteți folosi și alt tip de brânză)
  • ceapa primavara – dupa gust
  • 1 lingura de ulei de masline (puteti folosi si alt ulei) – pentru prajit

Cum vom proceda:

1. Tăiați pieptul de pui în jumătate, nu complet, ci în formă de inimă. Se condimentează cu sare, piper și piper roșu măcinat.

Citeste si:  Piept de pui copt umplut cu branza si patrunjel intr-un amestec de rosii-usturoi

2. Tăiați untul cubulețe și puneți-le pe pieptul de pui.

3. Taiati rosiile rondele, apoi taiati-le in jumatati si asezati-le peste unt pe pieptul de pui.

4. Tăiați brânza mozzarella în felii și puneți-o deasupra roșiilor.

5. Tăiați ceapa primăvară rondele mici și presărați-o peste pieptul de pui.

6. Îndoiți-le în jumătate și faceți mici tăieturi fine la suprafață.

7. Asezati-le apoi pe o tava cu ulei si asezonati cu condimente.

8. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la 200 °C.

9. Dupa expirarea timpului verificati daca sunt deja fierti si daca da, scoateti-le din cuptor.

10. Alegeți o garnitură la alegere și serviți-le cu dragoste, mult gust și bucurie.

Vă dorim un gust bun!

Vizitați și grupul nostru de Facebook pentru sfaturi grozave despre alimente sărate în fiecare zi.


INSTRUCȚIUNI VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *