90% dintre oameni fac aceste greșeli enervante când prepară ceai: iată ce nu ar trebui să faci cu o pliculețe de ceai

Crezi că prepararea corectă a ceaiului într-o pungă este foarte simplă?

Nu aveți dreptate! Se pare că marea majoritate a iubitorilor de băuturi fac o greșeală gravă. Și nu doar unul.

Ca urmare, ceaiul devine nu foarte gustos.

Vrei să obții o băutură cu adevărat aromată de fiecare dată?

Atunci nu face lucruri inutile cu plicul de ceai!

ceai
Foto: © Belnovosti

Ce să nu faci cu o pungă când prepari ceaiul

În primul rând, punga nu trebuie ținută în apă clocotită prea mult timp.

Trei-patru minute vor fi suficiente.

Dacă înmuiați plicul de ceai timp de cinci minute sau mai mult, prea mult tanin se va scurge în ceai.

Când există puține astfel de conexiuni, acestea sunt foarte utile.

Dar cu excesul lor, băutura devine dăunătoare corpului uman. În plus, ceaiul devine amar.

În al doilea rând, punga scoasă din băutura preparată nu trebuie să fie stors niciodată.

Da, in acest caz vei creste usor volumul ceaiului.

Cu toate acestea, băutura va deveni lipsită de gust sau amară. Și acest lucru se va întâmpla din motivul care a fost deja descris mai sus – un exces de taninuri.

Citeste si:  3 lucruri care nu trebuie spălate des: aproape toate gospodinele greșesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *