Îți înfundă arterele și provoacă diabet. Cu toate acestea, slovacii încă o pun în cafea


Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!

Este greu de imaginat o dimineață fără cafea fierbinte. Pentru mulți dintre noi, această băutură este o parte esențială a zilei. Băutura în sine este cu adevărat sănătoasă, dar fără un anumit aditiv care poate duce la consecințe asupra sănătății.

Cea mai sănătoasă cafea este cafeaua neagră simplă, fără aditivi. Această cafea este cel mai bine băută, dar multor oameni nu le place forma pură a băuturii. Îl îmbogățim pentru a-i înmuia gustul. Ce ingrediente este mai bine să omiteți?

Este cafeaua sănătoasă?

Cafeaua este bautura perfecta pentru a ne trezi dimineata. Ajută la menținerea concentrării pe tot parcursul zilei și este cel mai popular stimulent din lume. Conținutul său de cofeină stimulează și ne face ziua mai plăcută. Dar este această băutură sănătoasă?

Există multe mituri în jurul cafelei. De mulți ani, s-a considerat că această băutură este dăunătoare, deși de fapt este cu adevărat sănătoasă. Susține funcția ficatului și poate reduce riscul de cancer.

Citeste si:  De ce să pui o sticlă de plastic plină cu apă în rezervorul de toaletă: un truc al gospodinelor cu experiență

Cafeaua neagră obișnuită este cea mai sănătoasă. Când decidem să o îndulcim, să adăugăm lapte sau smântână, creștem cantitatea de calorii și îi afectăm proprietățile. Există un plus în special care ne poate dăuna.

Aditivi nocivi pentru cafea

Unul dintre ingredientele pe care ar trebui să le evităm este, desigur, zahărul. Cu toate acestea, mulți oameni sunt conștienți de nocivitatea sa și încearcă să o limiteze. Situația este diferită în cazul înălbirii cafelei.

Înălbitorul de cafea ar trebui să înmoaie gustul băuturii. O face mai dulce, dar poate duce de fapt la înfundarea arterelor și la diabet. Ce este exact înălbitorul de cafea?

Albitorul de cafea este lapte praf. Era foarte popular în perioada comunistă și trebuia să înlocuiască laptele. Cu toate acestea, compoziția sa este de fapt medie. Din păcate, înălbitorul revine.

Alege-l în loc de cremă

Înălbitorul de cafea nu este într-adevăr cel mai bun plus la băutură. Este mai bine să alegeți lapte sau cremă tradițională de cafea. Deși au mai multe calorii, sunt cu siguranță mai sănătoase decât smântâna.

Crema conține grăsimi hidrogenate, care sunt cauza multor boli ale civilizației. Diabetul, hipertensiunea și obezitatea sunt doar câteva dintre bolile la care contribuie consumul regulat de proteine.


Deveniți o sursă de inspirație pentru prietenii dvs. – distribuiți un articol care v-a atras atenția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *