Frigiderul nu tolerează dezordinea. În caz contrar, alimentele nu vor fi depozitate în ea, ci se vor strica.
Există un întreg sistem care vă permite să utilizați cu înțelepciune spațiul de pe rafturi.
Aleksey Panov, candidat la științe chimice, profesor asociat al Departamentului de Biotehnologie și Farmacie Industrială de la RTU MIREA, a declarat pentru Life.ru cum să folosești corect spațiul de pe rafturile frigiderului și să păstrezi alimentele pentru o lungă perioadă de timp.
Raft de sus
Aici este mai bine să depozitați produsele care nu necesită prelucrare pe termen lung înainte de consum.
O temperatură a aerului de 2 până la 4 grade Celsius este potrivită pentru depozitarea laptelui și a produselor lactate, precum și a conservelor deschise.
Raft din mijloc
Aici temperatura este menținută constant în intervalul 0-2 grade, ceea ce este potrivit pentru preparate gata preparate, ouă, cârnați și cârnați.
Cu toate acestea, alimentele preparate nu pot fi păstrate împreună cu alimentele crude.
Raft de jos
Temperatura aerului aici poate fi de la -2 la 0 grade, ceea ce permite depozitarea „peștelui crud, carnea, puiul și carnea tocată”.
Sertare
Aici este mai bine să puneți legume și fructe și în diferite cutii.
usa frigiderului
Aici temperatura aerului scade rar sub 5-7 grade Celsius.
Prin urmare, aici pot fi plasate produse cu termen lung de valabilitate. Acestea sunt în principal sosuri, uleiuri și băuturi.