Fără murdărie, funingine sau miros neplăcut: cum să folosești corect o hotă de bucătărie

O hota de bucatarie este un articol foarte util intr-un apartament sau casa.

Datorită acesteia, particulele de grăsime sunt scoase din aer, care se străduiesc să „aterizeze” pe mobilier, vase și diferite suprafețe.

Dispozitivul ajută în mod semnificativ la curățare, îndepărtând în același timp excesul de umiditate din aer care se formează în timpul procesului de gătit.

De asemenea, îndepărtează din aer produsele de ardere care apar atunci când se utilizează o sobă cu gaz.

O altă opțiune excelentă este iluminarea suplimentară deasupra aragazului.

mână
Fotografie: Pixabay

Toate acestea sunt disponibile dacă utilizați corect hota de bucătărie.

Ar trebui să apelați la „serviciile” sale încă de la începutul pregătirii mâncării și să nu așteptați până când bucătăria este plină de mirosuri neplăcute.

Cu toate acestea, nu ar trebui să porniți imediat hota la putere maximă.

Nu este nevoie să-l opriți imediat după ce aerul din bucătărie devine curat și proaspăt.

Pentru a porni corect dispozitivul, utilizați glisoarele sau butoanele (situate de obicei pe panoul frontal).

Apăsați butonul de pornire și selectați viteza necesară a ventilatorului.

Reglăm intensitatea hotei – în funcție de cantitatea de miros și fum care trebuie îndepărtat.

Citeste si:  Cum să mănânci corect mierea: 90% dintre oameni fac greșeli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *