Este dificil să -ți imaginezi o casă sau un apartament modern fără cuptor cu microunde.
Dar problema este: deseori după utilizarea alimentelor, se dovedește fierbinte afară, dar rece în interior. Sau extrem de uscat.
Pentru a evita acest tip de oportunitate, experții sfătuiesc să acorde atenție unor nuanțe.
Primul. Puterea maximă este adesea setată.
Unii cred că în acest fel vasul se va încălzi mai repede.

Dar de aceea are loc încălzirea neuniformă cu supradistințe.
Experții recomandă reducerea puterii și creșterea timpului de încălzire.
Mai ales recomandarea este relevantă dacă supa, pastele sau alte feluri de mâncare cu lichid sunt încălzite.
Acesta este același buton secret care poate ajuta la reglarea procesului de pregătire și să ofere la ieșire o farfurie fără problemele de mai sus.
Doilea. Merită să ne amintim că mâncarea poate deveni uscată și cu o pregătire prea rapidă în cuptorul cu microunde.
Prin urmare, este recomandat să adăugați puțină apă pentru pastă, de exemplu, o lingură.
După ce trebuie să acoperiți vasul cu un capac sau un film special – așa vor rămâne umiditatea și moliciunea.