Se crede că cuțitele de șnur, inclusiv bucătăria, este exclusiv masculină.
Dar nu. Astăzi, există opțiuni care permit doamnelor fără prea mult efort și rezolvă foarte repede problema.
Și, apropo, gospodinele viclene care au stăpânit această metodă nu recurg la ajutor extern.
Cum o fac? Da, așa că chiar și cuțitele vechi devin mai acute decât aparatul de ras?
Folosiți cea mai obișnuită pastă de dinți obișnuită.
Îl aplică un mic-ONTO lama cuțitului, distribuie uniform și pleacă în această formă timp de una până la două minute.
Apoi luați aceeași placă obișnuită și rotiți cu susul în jos.
Puțină sare este turnată pe suprafața aspră și udată cu oțet. Adică pregătesc un abraziv.
Este vorba despre acest material obținut de propriile mâini că cuțitul este ascuns.
Mișcările, – sfătuiesc gospodinele, – ar trebui să fie de sus în jos, iar cuțitul ar trebui să fie păstrat într -un unghi de 20 de grade.
La sfârșitul procedurii, lama trebuie spălată sub apă curentă.
Ei spun că, în acest fel, cuțitul ascuțit va dura foarte mult timp.