Mulți oameni înghețează pâinea înainte de a mânca. După ce ați aflat de ce, cel mai probabil, veți efectua și această simplă procedură.
Cert este că pâinea congelată conține mai multe fibre în comparație cu proaspăt.
Această fibră este folosită de bacteriile care eliberează butirat – acidul gras necesar pentru digestie.
În plus, are proprietăți antiinflamatorii.
Pentru a îngheța pâinea, trebuie să fie tăiată în felii. În acest caz, este mai convenabil de decongelat.
Apoi împachetăm strâns pâine, dar nu în ambalajele din magazin.
Caracteristicile structurii unui astfel de ambalaj afectează slab produsul: se usucă și absoarbe toate mirosurile congelatorului.
Oamenii cunoscuți sfătuiesc să înfășoare bucăți de pâine într -un film alimentar sau folie.
Apoi, în această formă, acestea ar trebui să fie trimise într -un container sau un pachet, în timp ce îl semnează pentru a nu uita data înghețului.
Într -o stare înghețată, pâinea poate fi păstrată de la aproximativ 6 luni.
În același timp, experții în acest caz recomandă să nu reziste la o perioadă atât de lungă, ci să utilizeze produsul în primele două luni de îngheț.
Experții notează acest fapt: pâinea congelată afectează pozitiv intestinele și alte organe ale sistemului digestiv.