Cum să spălați blatul și o placă de tăiere din sfeclă: nu înseamnă mai bine

Beetroot este un oaspete binevenit în bucătărie în orice moment al anului.

Vara, nu va fi posibil să gătești un bărbat rece fără el, iarna este nevoie pentru un borsch de încălzire, iar vinetă și hering sub haina de blană sunt fericite să mănânce, indiferent de vremea din afara ferestrei.

Singura problemă este că, după ce ați lucrat cu leguma, nu este ușor să spălați mâinile, vasele și să lucrați din pete roz de pe ele.

Prin urmare, dacă nu doriți să vă patați palmele, puneți -vă mănuși înainte de a găti.

Și dacă s -au rupt accidental și degetul s -a transformat în roz, nu încercați să -l spălați cu apă și săpun.

Sfeclă
Foto: © Belnovosti

În schimb, frecați -vă mâinile cu o felie de lămâie: acidul conținut în citrice neutralizează efectul de colorare al culturii rădăcinilor.

O soluție de oțet cu apă funcționează și în funcție de aceeași schemă.

În ceea ce privește blatul, tăierea și alte ustensile de bucătărie, uleiul vegetal vă va ajuta aici.

Aplicați -l pe un tampon de bumbac și ștergeți -l cu locuri colorate.

Datorită petelor de grăsime, roz, vor pleca în curând fără urmă.

Principalul lucru este să nu ezitați, ci să acționați cât mai repede posibil: atunci există mai multe șanse de mântuire.

După aceea, vasele și orice altceva care a fost supus procesării trebuie spălate folosind un agent de curățare.

Citeste si:  Ce să nu spui într-un cimitir: amintiți-vă pentru viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *