Deschideți frigiderul și vedeți acolo banane, roșii și pâine? Scoate -i urgent de acolo!
Se dovedește că frigul ucide gustul și textura multor produse, iar de ani buni facem aceleași greșeli.
De exemplu, roșiile din frigider își pierd aroma și devin „bumbac”. Este mai bine să le păstrați într -o vază pe masă ca fructele.
Și bananele la frig se înnegresc rapid din cauza unei diferențe accentuate de temperatură. Înfășurați -le în ziar și lăsați -le în colțul întunecat al bucătăriei – astfel încât să se coacă uniform.
Pâinea este o altă victimă a amăgirii noastre. În frigider, el absoarbe mirosuri și se usucă mai repede. Înfășurați -l într -un șervețel de in și depozitați -l în pâine.

Dar cel mai neașteptat produs care nu poate fi răcit este uleiul de măsline. În frig, este tulbure și amară. Turnați -l într -o sticlă întunecată și puneți -o într -un dulap. Și ce să faci cu mărfurile din conserve deschise?
Transfer în recipiente de sticlă – borcanele metalice sunt oxidate, iar alimentele achiziționează fier.
După o săptămână de depozitare adecvată, veți fi surprins cât de luminos a devenit gustul vaselor obișnuite.