Cea mai populară ciupercă dintre gospodine nu este deloc alb și nu este un Chanterelle, ci un Champignon, care este ieftin și mereu la vânzare pe tot parcursul anului.
Și, în ciuda acestei circumstanțe, mulți bucătari sunt interesați înainte de a găti dacă este necesar să se spele și să curețe aceste ciuperci.
Vă vom spune ce să faceți corect într -o astfel de situație.
Trebuie să spălați Champignons
Nici măcar nu te poți gândi, dar fă -o imediat.
Ciupercile trebuie să fie spălate, dar acest lucru trebuie făcut corect, altfel campignii pot fi hrăniți cu apă, ceea ce va afecta gustul vaselor.

Prin urmare, ele sunt pur și simplu spălate în apă curentă și nu sunt turnate într -un bol.
După ce trebuie să oferiți ciupercilor puțin uscate și puteți începe să gătiți.
Cum să curățați Champignons
Cei mai mulți cred că curățarea este o pierdere de timp, mai ales dacă ați spălat doar ciupercile.
Cu siguranță nu ar trebui să curățați plăcile maro de sub pălăria de ciuperci.
Dar, în același timp, este necesar să tăiați toate petele și daunele.
În ceea ce privește curățarea pălăriei în sine, pielea subțire este îndepărtată de ea numai dacă acestea sunt exemplare mari, adică mai mult de 5 cm înălțime.
Cu cât este mai mare ciuperca, cu atât pielea este mai groasă pe pălărie, care afectează proprietățile gustului.
Și încă ciupercile mari necurate după gătit pot fi dificile.