Ce trebuie să se facă cu o tigaie din turn după cumpărare: Spălați -o suficient

De fiecare dată, cumpărând o tigaie strălucitoare sau o căldură masivă, puțini oameni cred că este necesar un rit special înainte de primul cazan sau cartofi prăjiți.

Produsele metalice lasă o plantă acoperită cu un strat de ulei tehnic.

Acesta facilitează producția, împiedică rugina, dar se transformă într -un cadou insidios pentru cineva care decide să înceapă imediat gătitul.

Pan
Foto: © Belnovosti

Când sunt încălziți, lubrifianții industriali rămași sunt amestecați cu alimente, oferind amărăciune și aroma unui laborator chimic.

Gătitul ajută la evitarea acestui lucru – un proces care expulzează tot excesul de metal. Fără ea, chiar și cele mai noi produse riscă să devină necorespunzătoare.

Tigaia turnată este pregătită pentru bătălia de pe aragaz.

Este spălat cu apă caldă, uscat, acoperit cu sare mare. Porniți focul maxim, apoi reduceți la mediu.

Sarea este încălzită timp de 20-25 de minute, este amestecată, forțându -l să alunece de -a lungul pereților.

Cristalele înnegrite sunt aruncate, vasele sunt spălate, uscate, frecate cu ulei de floarea soarelui.

O peliculă subțire de ulei se va proteja împotriva coroziunii până la următoarea utilizare.

Fumul în timpul concedierii este un satelit inevitabil. Este mai bine să calcinezi pe stradă sau cu ferestre deschise, altfel bucătăria va fi umplută cu un miros caustic.

După ritual, kazanul sau tigaia devine asistenți credincioși: nu ard, rețin căldura, transformă chiar și feluri de mâncare simple în capodopere culinare.

Focul nu numai că curăță – oferă vaselor o a doua naștere.

Citeste si:  De ce toarnă gospodinele oțet pe coji de mandarine? Este ciudat, dar mulți oameni fac asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *