Aceste 3 produse sunt interzise să depoziteze la frigider – le veți strica gustul și nu știți

Puneți cu mândrie roșii, ciocolată și pâine în frigider?

Oprește -te urgent! Temperaturile scăzute îi ucid gustul.

Roșiile din frigider își pierd aroma și devin „bumbac” – depozitează -le într -un coș la temperatura camerei. Ciocolata, acoperită cu un raid alb din cauza frigului, nu este mucegai, ci grăsimea care acționează, dar textura este deja răsfățată.

frigider
Foto: © Belnovosti

Pâinea în frigider se taie de 3 ori mai repede. Înfășurați -l într -un șervețel de in și lăsați -l în pâine.

Banane? Frigul își transformă coaja în mucus maro, deși în interior pot fi normale. Păstrați -le separat de alte fructe – eliberează gaz, accelerând maturarea.

Dar uleiul de măsline din ambreiajele frigiderului și se îngroașă. Mai bine păstrați -l în dulap, departe de lumină. Și amintiți -vă: cartofii nu pot fi, de asemenea, răciți – amidonul se transformă în zahăr și devine dulce. Examinați -vă obiceiurile – gustul produselor va spune „mulțumesc”.

Ceapa și usturoiul în frigider putrezesc mai repede. Au nevoie de ventilație – depozitați în coșuri de plasă în colțul întunecat.

Citeste si:  Cum să gustați vodcă pentru a evita să vă îmbătați: amintiți-vă lista de cumpărături

Avocado? Dacă este necorespunzător, frigul va opri procesul. Înfășurați în ziar și plecați pe masă. Și dacă copt – atunci da, la frigider, dar nu mai mult de o zi.

Miere în frig cristalizează. Păstrați -l într -un dulap – este etern datorită conservanților naturali. Și chiar sosul de soia nu necesită răcire: sarea și enzimele își păstrează prospețimea de ani buni.

Dar ce zici de conservatorii deschisi? Transferați într -un borcan de sticlă și acoperiți cu un capac. Nu au nevoie de un frigider dacă mănânci în câteva zile.

Acum frigiderul dvs. va fi eliberat pentru faptul că necesită cu adevărat frig: carne, lapte și verdeață proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *