Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o tigaie anti -stâlp, iar în bucătărie – numai obișnuit: un hack de viață cu hârtie

Imaginează -ți că nu va mai trebui să răzuiește rămășițele aburite de mâncare din partea de jos a tigaiei.

O metodă care scutește această problemă este mai ușoară decât pare – tot ceea ce este necesar este deja în bucătăria ta.

Luați hârtie pergament și tăiați un cerc din ea ca mărime a fundului vaselor. Încălziți tigaia la foc mediu, ungeți uleiul cu un strat subțire de ulei și așezați cu grijă pergamentul.

Pan
Foto: © Belnovosti

După 10-15 secunde, întoarceți hârtia astfel încât uleiul să fie uniform saturat cu ambele părți. Acum puteți expune produsele – nu se vor lipi, chiar dacă este vorba despre un pește delicat sau cu clătite capricioase.

Principalul lucru este să vă asigurați că pergamentul nu se zdrobește: pliurile vor rupe stratul de protecție.

Hârtia de pergament, contrar stereotipurilor, a fost creată nu numai pentru coacere. Suprafața sa este acoperită cu silicon – un material care rezistă la încălzirea până la 230 ° C.

Citeste si:  Acești oameni ar trebui să renunțe la consumul de cafea. Esti printre ei?

El este cel care nu permite produselor să „se lipească” de tigaie. Interesant este că siliconul a fost utilizat inițial în aviație, dar rezistența la căldură și elasticitatea sa au apreciat rapid bucătarii.

De exemplu, bucătarii cu nivel înalt folosesc acest truc de zeci de ani pentru a lucra cu ingrediente delicate.

Echipamentul de pergament a fost considerat cândva exclusiv „cunoștințe de bucătărie”.

La început, ea a fost folosită de bucătari intitulați exclusiv, dar astăzi chiar și bucătarii de casă sunt testați prin metoda de la prăjirea Gozha până la coacerea legumelor.

Experimentele arată: hârtia face față cu majoritatea sarcinilor, cu excepția aluatului lichid pentru clătite.

Acest hack de viață nu necesită achiziționarea de mâncăruri scumpe sau produse speciale. Hârtie pergament, unt și câteva minute – asta este tot ce trebuie să uiți de mâncarea arsă.

Încercați data viitoare când doriți să rumeniți perfect cheesecakes sau tăieturi și evaluați diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *