Deschideți frigiderul și există un miros ciudat, deși totul pare să fie proaspăt?
Poate că „ucigașii liniștiți” pe care îi păstrați ani de zile sunt de vină.
Primul dușman este alimentele din conserve deschise. Băncile de fier după deschidere sunt oxidate, secretând substanțe nocive.

Transferați conținutul în containere de sticlă simultan. Al doilea articol periculos este recipientele din plastic cu fisuri. Bacteriile se acumulează în microcracks, chiar dacă le spălați cu săpun.
Înlocuiți cu sticlă sau plastic de înaltă calitate, fără deteriorare.
Al treilea „criminal” este un burete pentru spălarea frigiderului. Absoarbe mirosuri și mucegai, răspândindu -le de rafturi. În schimb, utilizați șervețele de microfibră care pot fi spălate.
Și bifați caseta pentru legume. Dacă există un pachet cu ciuperci sau fructe de pădure care secretă etilena, acesta va accelera putregaiul produselor vecine. Înfășurați -le în hârtie sau depozitați -le separat.
Și nu uitați de temperatură. Dacă în frigider peste +5 ° C, laptele se va acționa de două ori mai repede.
Puneți termometrul pe raftul din mijloc și reglați modul.
Și pentru a elimina mirosurile, puneți o ceașcă de cafea sau o felie de lămâie – absorb arome mai bune decât amortizoarele chimice.