Atunci când alegeți carne murată pentru grătar în magazin, în primul rând, trebuie să vă uitați la data de fabricație și de depozitare.
Astfel de sfaturi în ajunul sărbătorilor din mai a fost dat de experții Roskachestvo.
Recomandările lor sunt date de Rt.

Cum să alegeți un grătar pregătit
În primul rând, ar trebui să acordați atenție datei de fabricație și de depozitare.
Grătarul din marinadă trebuie depozitat doar la frigider la o temperatură de nu mai mare de +6 grade.
Data fabricării ar trebui să fie cât mai aproape posibil până la momentul achiziției, – accentuat în Roskatimi.
Ambalajul ar trebui să fie fără deteriorare și cu un marcaj clar.
Culoarea cărnii ar trebui să fie naturală, fără o nuanță gri. De asemenea, carnea nu ar trebui să miroasă neplăcută.
Este imposibil de deghizat aroma care nu se află în pază cu aditivi și ingrediente pe bază de rețetă, – Au remarcat experții.