Panoul tău te omoară încet: ca o acoperire anti -stingere a devenit un dăunător liniștit de familie

Te bucuri când oul scârțâit alunecă de -a lungul teflonului, ca un patinator de gheață pe gheață? Și în zadar.

Când este încălzit peste 230 de grade (și acest lucru apare în 3 minute de prăjit), acoperirea emite perechi toxice.

Nu vor ucide imediat, ci vor acumula în plămâni ani de zile, provocând boli. Și aceasta nu este o poveste de groază – doar zgâriați tigaia cu o lingură, iar particulele de teflon vor cădea în mâncare.

tigaie
Foto: © Belnovosti

Ce să fac? Întoarce -te la fontă. Da, este mai greu, dar sigur și servește timp de secole. Și astfel încât mâncarea să nu se lipească, trebuie să o „întăresc” corect.

Încălziți tigaia, puneți -o în ea o sare mare de măcinare cu o cârpă, apoi calculați cu ulei. Acum acesta este artefactul familiei tale, care va supraviețui marelui -grandchildren.

Dar dacă fontă nu este pentru tine, încearcă ceramica. Nu distinge substanțele nocive, ci necesită o îngrijire atentă: spălați -vă doar cu buzele moi și nu folosiți lame metalice.

Citeste si:  Suculenta ta pierde frunzele? Această alimentație de casă îl va întări rapid

Și aruncați o privire mai atentă asupra oțelului inoxidabil.

Da, totul se lipește de ea, dar secretul în încălzire. Folosiți apa pe o suprafață fierbinte: dacă o picătură „dansând”, puteți turna ulei.

Atunci clătitele vor zbura singuri. Și amintiți -vă: cea mai bună tigaie este cea pe care nu vă este frică să o rupeți.

Șirurile-o zi de la supermarket nu creează decât iluzia de comoditate, dar, de fapt, îți fură sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *