Este adevărat că Kola elimină rugina în toaletă: experții au ajuns la o concluzie neașteptată

Cine ar fi crezut că băutura obișnuită ascunde proprietăți neobișnuite care pot surprinde chiar sceptici.

Se dovedește că sifonul dulce poate face față depozitelor de rugină și de var în instalații sanitare.

Acizii din compoziția sa dizolvă poluarea ușoară, dar efectul lor este limitat.

Toaletă
Foto: © Belnovosti

Spre deosebire de curățătorii profesioniști, băutura nu are un efect dezinfectant. După utilizarea sa, suprafața rămâne vulnerabilă la bacterii și microbi.

Culoarea închisă a lichidului uneori lasă pete care sunt vizibile pe suprafața luminii. Aceste pete necesită o prelucrare suplimentară, anulând rezultatul inițial.

Zahărul conținut în sifon creează un film lipicios care atrage praf și murdărie. De -a lungul timpului, acest lucru poate duce la o nouă poluare, complicând îngrijirea.

Numeroase experimente confirmă: băutura face față numai cu probleme de suprafață. El nu va elimina pete vechi sau coroziune profundă.

Folosirea sodăului ca agent de curățare necesită prudență. Componentele sale pot deteriora smalțul sau plasticul cu un contact prelungit.

Pentru a obține efectul vizibil, lichidul trebuie să fie aplicat timp de câteva ore, apoi eliminați mecanic poluarea înmuiată. Acest lucru necesită mai mult timp decât munca instrumentelor specializate.

Economiile la substanțele chimice ale gospodăriei se dovedesc a fi eforturi suplimentare. După procesare cu sodă, de multe ori trebuie să re -spălați suprafața pentru a îndepărta urmele compoziției dulci.

Experții recomandă ca o astfel de metodă ca o soluție temporară.

Pentru o curățare serioasă, este mai bine să alegeți produse concepute pentru anumite tipuri de poluare.

Citeste si:  Toată lumea ar trebui să știe. Ce amenințări ascunde ghirlanda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *