Cele mai populare dispozitive din bucătăriile noastre – ceainice – se dovedesc adesea cele mai vulnerabile.
Una dintre cele mai grave amenințări pentru ei este scara.
Dacă lăsați totul singur, atunci în timp, această infecție va acumula că gustul apei se va agrava semnificativ.

În plus, se poate întâmpla defalcarea fatală a ibricului, după care este un drum spre resturi.
Unii se luptă puțin cu oțet sau acid citric.
Și există o metodă care nici nu necesită muncă cu o perie.
Curățarea cu cartofi ne va ajuta. Le spălăm, le punem într -un ibric, turnăm apă și aducem la fierbere.
După aceea, plecăm în această formă întregul lucru timp de câteva ore.
După ora specificată, ne spălăm cu atenție dispozitivul.
În absența curățării de cartofi, se poate folosi amidon.
Ce facem: în 1,5 litri de apă dizolvăm 2 lingurițe de pulbere, aducem la fierbere și lăsăm să insistăm.
Datorită unei proceduri atât de simple, nu numai că ne vom înmuia placa, dar nu ne vom lăsa să ne adsăm din nou.