Fără pivniță? Nu contează! Morcovii și sfecla pot fi depozitate în cutii de nisip pe balcon.
Uscați culturile de rădăcină, așezați în straturi, turnând nisip uscat și acoperiți cu o pătură veche.
Chiar și la -10 ° C vor rămâne suculente.

Pentru varză, metoda „suspendată” este potrivită: înfășurați capetele de varză cu ziare și agățați peste cioturi într -un coridor rece.
Țese ceapa și usturoiul în împletituri și depozitați în cămară. Și merele vor rămâne proaspete, dacă fiecare înfășurat în hârtie și introduc într -o cutie de carton cu găuri.
Pentru dovleac, faceți un „hamac” din grilă: străpungeți -l în hambar, astfel încât fructele să nu atingă podeaua. Și nu uitați de hrean: rădăcinile sale se află perfect într -un borcan cu nisip umed în frigider.
Cu astfel de trucuri, cultura ta va supraviețui chiar și o iarnă aspră!
Ce să faci cu verdele? Înghețați pătrunjelul sau mărarul în matrițe de gheață, inundând cu apă – iarna se adaugă cuburi în supe.
Boabele pot fi uscate în cuptor la 50 ° C sau umplute cu zahăr și depozitate la bănci. Și chiar salvați castraveții: suge -i într -un butoi cu frunze de stejar și cireș – vor rămâne crocante până vară.
Principalul lucru este să nu vă fie frică să experimentați, iar cultura dvs. va deveni un standard pentru toți vecinii!