Cum să salvați cultura până în primăvară fără pivniță: o metodă care vă va surprinde

Fără pivniță? Nu contează! Morcovii și sfecla pot fi depozitate în cutii de nisip pe balcon.

Uscați culturile de rădăcină, așezați în straturi, turnând nisip uscat și acoperiți cu o pătură veche.

Chiar și la -10 ° C vor rămâne suculente.

morcov
Foto: © Belnovosti

Pentru varză, metoda „suspendată” este potrivită: înfășurați capetele de varză cu ziare și agățați peste cioturi într -un coridor rece.

Țese ceapa și usturoiul în împletituri și depozitați în cămară. Și merele vor rămâne proaspete, dacă fiecare înfășurat în hârtie și introduc într -o cutie de carton cu găuri.

Pentru dovleac, faceți un „hamac” din grilă: străpungeți -l în hambar, astfel încât fructele să nu atingă podeaua. Și nu uitați de hrean: rădăcinile sale se află perfect într -un borcan cu nisip umed în frigider.

Cu astfel de trucuri, cultura ta va supraviețui chiar și o iarnă aspră!

Ce să faci cu verdele? Înghețați pătrunjelul sau mărarul în matrițe de gheață, inundând cu apă – iarna se adaugă cuburi în supe.

Boabele pot fi uscate în cuptor la 50 ° C sau umplute cu zahăr și depozitate la bănci. Și chiar salvați castraveții: suge -i într -un butoi cu frunze de stejar și cireș – vor rămâne crocante până vară.

Principalul lucru este să nu vă fie frică să experimentați, iar cultura dvs. va deveni un standard pentru toți vecinii!

Citeste si:  Cum se îndepărtează un miros neplăcut din frigider: Acest lucru se poate face în 3 pași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *