A observat că lucrurile continuă să miroasă neplăcut chiar și după spălare? Împachetați -le într -o geantă și adăugați acest instrument în interior

Ce se întâmplă dacă un ingredient simplu din bucătărie rezolvă problema mirosurilor persistente? Cerealele de cafea, care sunt de obicei gătite dimineața, pot deveni un asistent neașteptat în lupta pentru prospețimea lucrurilor.

Este suficient pentru a plasa haine pictate într -o pungă sigilată, adăugând o mână de cereale. Ambalajul închis sever va crea condiții pentru expunerea profundă: cafeaua va absorbi aromele străine și va umple țesătura cu un tren tart.

Lăsarea lucrurilor în această stare este recomandată timp de două -trei zile. În acest timp, cerealele nu numai că neutralizează note neplăcute, dar oferă și chestiuni o aromă subțire invigorantă.

Maşină de spălat
Foto: © Belnovosti

Pentru cei care trebuie să reîmprospăteze urgent garderoba, o metodă alternativă este potrivită. Șamponul Degtyer, în ciuda mirosului înțepător, elimină efectiv problema spălării.

După utilizarea șamponului, lucrurile sunt clătite cu atenție. Acest lucru reduce la minimum aroma specifică a produsului, păstrând rezultatul.

Uscarea în aer liber va accelera procesul. Lumina soarelui și vântul vor ajuta în cele din urmă să scape de mirosurile reziduale, întorcând hainele la curățenie.

Citeste si:  Pliculețe de ceai: care este mai bine să alegeți - sfaturi de specialitate

Cerealele de cafea aleg întregi, fără pagube. Cafeaua măcinată nu este potrivită: particulele mici sunt dificil de îndepărtat din țesătură după procedură.

Metoda este potrivită pentru bumbac, in și alte materiale naturale. Este mai bine să tratați cu atenție sinteticele, după ce ați verificat reacția într -o zonă mică.

Șamponul Degtyer este utilizat în cantități moderate. Excesul de fonduri pot lăsa pete sau pot necesita reinse.

După procesarea cafelei, lucrurile sunt ventilate timp de o oră. Acest lucru va înmuia intensitatea aromei, ceea ce o face mai naturală.

Ambele metode sunt sigure pentru țesături colorate. Cafeaua și gudronul nu se estompează dacă sunt respectate recomandări pentru utilizare.

Simplitatea metodelor vă permite să experimentați fără risc. Chiar dacă o opțiune nu funcționează, a doua este garantată de a returna prospețimea lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *