Cum să recunoaștem cireșele tratate cu pesticide: principala caracteristică

Boabele ar trebui să fie nu numai gustoase, ci și în siguranță, așa că atunci când alegeți cireșe, merită să uitați de frumusețe.

În schimb, luați în considerare fructele pentru a recunoaște un semn ascuns pe boabă la timp. El poate povesti despre substanța chimică neinvitată „GOST”, care, din cauza unei achiziții nereușite, va apărea pe masa ta.

Vorbim despre substanțe chimice pe care unii producători le folosesc cu generozitate, protejând cultura cireșelor împotriva dăunătorilor.

Cireșe
Foto: © Belnovosti

Aceste substanțe rămân adesea pe suprafața fructelor invizibile pentru ochiul cumpărătorului.

Experții avertizează: utilizarea unor astfel de fructe de pădure amenință consecințele neplăcute asupra sănătății.

Imediat după intrarea în gură, cireșele tratate cu substanțe chimice pot provoca disconfort neașteptat sub formă de ciupire.

Apariția unei senzații neobișnuite servește ca un semnal clar despre prezența substanțelor străine.

Dar cum să înțelegem că cireșele nu trebuie cumpărate fără să încerce? Sugestia cheie este ascunderea în cel mai lipsit de pericol loc al fructelor de pădure.

Atenția ar trebui să fie atrasă de o adâncitură în care fătul este atașat de tulpină.

Există o urmă mată este adesea păstrată, care amintește de o placă albumantă ușoară.

Acest site este cel mai puțin sensibil la spălare la transportul și schimbarea fructelor de pădure.

Prezența unei astfel de urme este un motiv serios pentru a refuza să cumpere. Ignorarea acestui semn se poate transforma într -un risc real pentru a fi bine.

Citeste si:  Ouăle de ce culoare sunt mai sănătoase: experții ne spun la ce nu ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți un produs de pui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *