Multe gospodine preferă astăzi, în epoca mâncărurilor cu acoperire anti -stâlp, să folosească tigăi turnate.
Sunt foarte bune datorită proprietăților unice ale materialului lor, care au permis, printre altele, să păstreze căldura mult timp.
În plus, astfel de tigăi sunt o garanție a încălzirii uniforme a conținutului și, de asemenea, nu permit arsuri.

Dar problema este: de multe ori aceste tancuri sunt supuse unor atacuri insidioase de rugină.
Și a scăpa de ea nu este ușor.
Cu toate acestea, gospodinele cu experiență știu, doar și pentru toți expulză invadatorul.
Dacă cineva s -a stabilit deja într -o tigaie, nu este necesar să luați imediat detergenți, deoarece este posibil să nu facă față inamicului.
Dar cartofii obișnuiți – elimină invadatorul. Rapid și ușor.
Tot ce trebuie făcut este să ștergeți locația contaminată cu cartofi tăiați la jumătate.
Dăm o legumă de ceva timp, astfel încât sucul său să aibă un efect eficient asupra suprafeței problemei.
Apoi scoatem rămășițele produsului cu un șervețel sau un prosop.
Nici măcar o urmă de rugină nu va rămâne.