Biologul a spus dacă este necesar să spălați și să curățați campignonii înainte de a găti

Champignonii înainte de gătit trebuie să fie spălate sub apă curentă.

Dar nu este necesar să curățați aceste ciuperci, a spus ea. O. Decanul Facultății de Științe Naturale a Iluminismului de Stat Irina Lyalina.

Recomandările biologului sunt citate de știri.ru.

Champignons
Foto: © Belnovosti

Trebuie să spălați Champignons

După cum a spus Lyalina, există o opinie că Champignonii din magazin nu pot fi spălate, deoarece sunt cultivate în condiții sterile.

Dar este mai bine să spălați ciupercile de magazin, – Biologul a sfătuit.

Nu este necesar să înmuiați Champignons, este suficient să clătiți sub apă curentă.

Ciupercile absoarbe rapid umiditatea, care le poate agrava textura, – notat Lyalina.

În ceea ce privește curățarea, în cazul Champignons în această procedură, nu este nevoie.

Cu toate acestea, o piele întunecată pe o pălărie și zone uscate ale picioarelor este mai bine de tăiat.

Citeste si:  Baia strălucește ca nou: secretele pe care producătorii le tăce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *