Pe vreme caldă, produsele lactate ar trebui consumate în termen de una până la două zile de la deschiderea ambalajului.
Un astfel de consiliu a fost dat de candidatul științelor tehnice Zinaida Volokitin.
Cum să depozitezi laptele vara, a spus expertul într -o conversație cu viața.ru.

Cum să păstrați laptele la foc
Potrivit Klokitina, la căldură, durata de valabilitate a laptelui este redusă.
De exemplu, brânza de căsuță din ambalajul din fabrică rămâne proaspătă timp de trei până la patru zile, după deschidere, nu mai mult de o zi.
Este recomandabil să mănânci brânză de căsuță de casă fără conservanți timp de trei zile.
Aceleași reguli se aplică altor produse lactate, – a remarcat tehnologul.
Ea a cerut să acorde atenție duratei de valabilitate, integrității condițiilor de ambalare și depozitare din magazin.
După deschidere, astfel de produse sunt consumate cel mai bine timp de 1-2 zile, – a încheiat specialistul.