Mulți se confruntă cu problema dulapurilor de bucătărie adesea poluate.
În același timp, cu fiecare preparare a alimentelor, acumulează din ce în ce mai multe grăsimi și alte urme de activitate la sobă ”, relatează corespondentul publicației de rețea„ Belnovosti ”.
În primul rând, cele mai mici picături de grăsime se așează pe suprafețe din bucătărie.

De -a lungul timpului, acest strat subțire devine o masă persistentă și lipicioasă, care este extrem de dificil de îndepărtat.
Problema este că nu toate fondurile de curățare scumpe fac față unei astfel de nenorociri.
Dar oțetul, care se găsește probabil acasă, rezolvă efectiv problema.
Apropo, nu numai că elimină grăsimea, dar nu lasă în urmă divorțurile sale, ceea ce nu se poate spune despre curățătorii de săpun.
Oțetul descompune grăsimea în molecule care nu se lipesc de suprafață, astfel încât metoda unei astfel de lucrări este foarte simplă, iar eficacitatea este de aproape o sută la sută.
Pregătim o soluție simplă: oțet alb și apă caldă. În proporții egale.
Turnați amestecul într -o armă de pulverizare, prin care ne pulverizăm remediul pe suprafața dulapurilor.
În această formă, lăsăm totul timp de câteva minute, după care ștergem suprafața cu o cârpă de microfibră.
Dacă poluarea este deosebit de complicată, puteți adăuga un pic de produs pentru spălarea vaselor sau de bicarbonat de sodiu în amestec.