Un truc izbitor din trecut revine la măcinci de carne fosta putere fără dispozitive complexe. Secretul se află într -un simplu ingredient de bucătărie disponibil pentru fiecare gospodină.
Vechea metodă de ascuțire a lamelor este relevantă astăzi, corespondentul rapoartelor Belnovosta. Pentru implementarea sa, nu sunt necesare mașini speciale sau instrumente.
Tot ce este necesar este o mână de biscuiti obișnuiți. Sunt încărcați direct în casa aparatului casnic. Apoi, râșnița de carne este pur și simplu inclusă în rețea sau mânerul este defilare.

Celebru bucătar Konstantin Ivlev Într -un interviu, el a menționat că astfel de metode „bunicii” sunt adesea mai eficiente decât soluțiile moderne. Potrivit acestuia, metodele naturale de ascuțire sunt mai atente la metal decât la cercurile abrazive.
În procesul de rotație, marginile ascuțite ale biscuitilor afectează marginile de tăiere. Această frecare naturală este condusă în mod efectiv de o lamă gemtă.
După o scurtă procesare, cuțitele câștigă din nou claritate. Tânărul de carne de carne este gata să macine carnea tocată ca în prima zi.
Metoda nu necesită abilități speciale sau eforturi fizice. Este disponibil pentru toată lumea acasă.
Bonus suplimentar – obținerea unei cantități semnificative de biscuiti la sol. Acesta este un produs valoros semi -definit pentru multe feluri de mâncare.
Crackers sunt ideale pentru pregătirea unei pâine apetisante. Ele dau tăieturilor și peștilor o crustă aurii crocante.
Bucătarul subliniază, de asemenea, că această metodă de ascuțire este ecologică și substanțe chimice sigure sau asemănătoare sau paste abrazive, nu lasă particule dăunătoare pe lame.
Această soluție la problema cuțitelor stupide a fost testată de zeci de ani. Rămâne un mod simplu, sigur și economic de a menține echipamentele de bucătărie în condiții de lucru.
Încercați acest hack de viață uitat în propria bucătărie. Rezultatul va surprinde plăcut viteza și eficiența.