Puțini oameni presupun că o lămâie congelată întreg ascunde mult mai mult beneficiu decât proaspăt. Această metodă simplă de depozitare deschide noi oportunități în bucătărie.
Înghețarea lămâilor își schimbă complet radical structura și simplifică utilizarea ulterioară. Coajul și carnea după decongelare devin incredibil de moi, scrie corespondentul veverițelor.
Apa congelată în interiorul celulelor își rupe pereții atunci când se dezgheță. Acest lucru vă permite să frecați cu ușurință zest -ul fără decongelare preliminară a fructelor.

Lămâia moale se transformă cu ușurință în piure de cartofi împreună cu coaja și semințele. Masa rezultată conține toate beneficiile citricelor fără pierderi.
Zestul de lămâie congelată se freacă mai mic și aromat proaspăt. Este convenabil să -l adăugați direct la aluat, sosuri sau băuturi.
Pulpa cu coaja, măcinată într -un blender, devine un supliment concentrat de vitamine. O astfel de pastă este adăugată la apă, smoothie -uri, iaurturi sau marinade.
Înghețarea păstrează vitamina C și uleiurile esențiale este mai bună decât depozitarea pe termen lung la frigider. Lămâile sunt disponibile pe tot parcursul anului, fără pierderi de calitate.
Lămâile întregi înghețate ocupă un minim de spațiu în congelator. Este convenabil să le depozitați într -o pungă sau un container portabil.
Pentru utilizare, numărul potrivit de lămâi este scos după cum este necesar. Restul rămâne perfect proaspăt în congelator.
Rulina se face ușor cu ușurință cu lămâia dură înghețată, fără pregătire preliminară. Procesul durează câteva secunde.
Gazda primește acces la zest și pulpă în același timp, fără efort inutil. Metoda economisește timp și reduce deșeurile alimentare.
- De ce să stochezi orez în frigider: un motiv ascuns despre care nu știai
- De ce tăierea plăcilor se întunecă: Cum să -l returnezi la aspectul lor original este un mod simplu