Problema urmelor de grăsime în bucătărie este cea mai presantă: este dificil să controlezi stropii zburătoare de ulei în timpul procesului de gătit.
Când grăsimea se întărește, începe să arate foarte „amenințătoare”: se pare că nu va fi posibil să faci față fără substanțe chimice puternice de uz casnic.
Dar aceasta este doar o impresie falsă: rețetele dovedite vă vor ajuta.
Cum să faci produse excelente de curățat bucătărie?
Pe baza de citrice
Va trebui să luați coaja oricărui citrice, să o tăiați puțin și să umpleți o treime din orice recipient. Apoi umpleți amestecul nostru cu oțet obișnuit.
În continuare așteptăm 14 zile.
Filtrăm produsul și îl trimitem într-un recipient cu o sticlă de pulverizare. Aplicați compoziția pe zonele contaminate, așteptați 15 minute și începeți spălarea.
Pentru cele mai dificile cazuri
Dacă bucătăria arată cât se poate de neîngrijită, atunci ar trebui să utilizați o compoziție mai puternică. Pentru a face acest lucru, se recomandă să amestecați așchii de săpun de rufe (dizolvat anterior în apă clocotită) cu vodcă și oțet.
Toate componentele sunt luate în părți aproximativ egale. După aceea, produsul se aplică timp de 20-40 de minute și începe curățarea.