De ce bureții pentru feluri de mâncare de diferite culori sunt un truc de marketing sau pentru frumusețe? Nu toată lumea știe răspunsul corect

Bureții de spălat vase sunt colorați dintr-un motiv. Dar acest lucru nu se face pentru a atrage atenția gospodinelor din magazin și nici măcar pentru ca gospodinele să nu se încurce cu privire la scopul mai multor bureți folosiți deodată.

De fapt, toate diferă prin gradul de rigiditate al stratului.

Galben

Produsul va face față cu îndepărtarea murdăriei, iar partea sa dură este considerată cea mai blândă. Acesta este tipul de burete care este recomandat pentru spalarea paharelor subtiri din sticla si a altor vase.

Albastru

Este considerat cel mai moale și este similar în proprietăți cu buretele galben. Poate fi folosit pentru sifonarea zilnica a vaselor, inclusiv a sticlei – nu lasa nicio deteriorare.

Dar aceste produse nu vor face față petelor vechi.

Curatenie
Foto: © Belnovosti

Culoare roșie (portocalie).

Aceasta este îndepărtarea blândă a alimentelor uscate.

Buretele poate fi folosit și pentru spălarea și îngrijirea suprafețelor de smalț și teflon. Dar depozitele puternice de carbon sunt prea mult pentru ea.

Citeste si:  Slovacii îl beau în cantități mari. Această cafea este dăunătoare sănătății

Verde

Este considerat cel mai dur și, prin urmare, nu numai că poate curăța resturile de grăsime uscată și alimente arse, dar poate chiar lăsa mici zgârieturi pe articolele delicate.

Negru

Astfel de produse sunt rare și sunt cele mai dense.

Puteți îndepărta murdăria, petele dificile și chiar depunerile de carbon, dar vor apărea zgârieturi.

Prin urmare, bureții negri sunt folosiți cel mai adesea în scopuri casnice – curățarea corpurilor sanitare și îndepărtarea calcarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *