Cum să speli vasele murdare pe care detergentul nu le-a putut gestiona: un mod ingenios

Există mâncăruri care au un gust excelent, dar, în ciuda acestui fapt, le gătim destul de rar.

Motivul constă în faptul că după ele poate fi foarte dificil să spălați vasele în stare perfectă.

Pilaf, cartofi prajiti, cotlet cu stropii lor grasi… Uneori trebuie sa te gandesti de cateva ori inainte de a-i incanta pe cei dragi cu astfel de preparate.

Nu-ți mai refuza plăcerea de a gusta mâncarea ta preferată! Oțetul poate face față petelor pe care detergentul obișnuit nu le poate face față.

Adăugați două linguri de oțet la săpunul de vase și spălați vasele și tigăile. Oțetul va dizolva grăsimea și vasele vor fi curate.

Produse de curatenie
Foto: © Belnovosti

Petele de legume, fructe de pădure și fructe, care par să fie bine înrădăcinate în tabla de tăiat, sunt la fel de puternice ca sucul de lămâie.

Citricele trebuie tăiate în jumătate, iar zona tăiată trebuie șters peste suprafața care trebuie curățată. După aproximativ 15 minute, ustensilele de bucătărie trebuie clătite sub jet de apă. Asigurați-vă că le ștergeți înainte de a le depozita în dulapul de bucătărie.

Citeste si:  Cum să eliminați mirosul de pe o placă de tăiat: gospodinele își dezvăluie secretele

Gospodinele cu experiență știu că pliculetele de ceai pot fi utile nu numai pentru prepararea unei băuturi aromate. Le folosesc pentru a îndepărta eficient grăsimea și resturile de alimente uscate din vase.

Pentru a vă curăța vasele, puneți-le într-un vas cu apă fierbinte și adăugați câteva pliculețe de ceai uzate. Lăsați vasele la macerat câteva ore și apoi începeți să spălați. Vei fi surprins cât de ușor și rapid vor fi îndepărtate toate petele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *