Multe gospodine aleg capace de sticlă pentru feluri de mâncare.
Ele pot fi înțelese: astfel de ustensile de bucătărie au multe avantaje.
De exemplu, ca urmare a utilizării capacelor transparente, bucătarul are posibilitatea de a observa ce se întâmplă în tigaie sau tigaie și, prin urmare, să controleze procesul de gătire. Acestea garantează o încălzire uniformă și rețin căldura în interiorul vaselor de gătit.
Dar există și un dezavantaj – este doar unul, dar destul de semnificativ.
Faptul este că în timpul utilizării, astfel de huse devin rapid acoperite cu depozite grase și alți contaminanți: chiar și amprentele sunt vizibile clar pe ele.
Cu toate acestea, dacă știți despre un truc pe care l-au folosit bunicile noastre, puteți face cu ușurință capacele strălucitoare.
Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o soluție făcută din apă și amidon, care ar trebui folosită pentru a șterge suprafața murdară.
Amidonul îndepărtează eficient petele și murdăria, iar apa asigură umiditatea necesară pentru o curățare de înaltă calitate.
După ce ștergeți capacele, treceți peste ele cu o cârpă uscată pentru a îndepărta complet orice soluție rămasă.
Rezultatul este o suprafață strălucitoare, curată, care vă va încânta în fiecare zi.