Reteta de tartine delicioase cu branza din foietaj


Mergi la o PETRECERE și ai vrea să aduci ceva la masă? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună fantastice tartine sărate umplute cu brânză și șuncă! Datorită rețetei foto atașate și instrucțiunilor video, pregătirea este foarte ușoară.

Deja saliva? Așa că haideți să pregătim împreună aceste fantastice tartine sărate umplute cu brânză și șuncă!

De asemenea, puteți găsi alte rețete grozave pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți suplimentare, atunci încercați cu siguranță acestea


O rețetă excelentă pentru bezele cu brânză din foietaj:

Ce vom avea nevoie:

  • 400 g
  • 70 g sos de rosii
  • 100 g
  • 50 g bacon prajit
  • 70 g roșii cherry
  • 5 g busuioc
  • 1 ou (pentru periaj)

Cum vom proceda:

1. Pregătiți un aparat de gheață și stropiți-l cu puțină făină. Pune deasupra o foaie de aluat foietaj.

2. Apăsați aluatul pe aparatul de gheață.

3. Ungeți fiecare tartine cu sos de roșii și adăugați o bucată de mozzarella.

4. Peste mozzarella se pune baconul, rosiile si busuiocul.

5. În pasul următor, îndoiți a doua foaie de aluat și neteziți-o perfect.

6. Acum puneți la congelator timp de 40 de minute.

7. După îndepărtare, răsturnați pe o foaie de copt și tăiați tartinele individuale.

8. Ungeți cu ou.

9. Coaceți la 180 de grade aproximativ 20 de minute!

Poftă bună!

Vizitați și grupul nostru de Facebook pentru sfaturi grozave despre alimente sărate în fiecare zi.


INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU LUMANĂRI SARE:

Citeste si:  O rețetă rapidă de friptură de porc delicioasă cu legume și brânză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *