Dacă cauți inspirație pentru un prânz de weekend și ai acasă cel puțin 600 g de piept de pui, atunci căutarea ta s-a încheiat! Astăzi vom pregăti cotlet de pui excelente cu roșii și .
Este, de asemenea, o formă de prânz ceva mai sănătoasă, deoarece carnea este preparată într-un mod pur natural. Adică fără clasicul pachet triplu de făină, pesmet și ouă. În plus, în loc să prăjim într-o tigaie, o facem la cuptor. se coac atât de frumos cu brânză și carne. În plus, pregătirea este foarte simplă și aproape orice începător în gătit se poate descurca. Vă putem recomanda orez sau cartofi ca garnitură. Saliva deja? Așa că haideți să pregătim împreună aceste delicioase cotlet de pui cu roșii și brânză!
De asemenea, puteți găsi alte rețete grozave pe pagina noastră de Facebook
Dacă sunteți în căutarea unui alt răsfăț de pui, asigurați-vă că încercați rețeta noastră pentru un prânz favorit la noi acasă –!
Rețetă excelentă de cotlet de pui cu brânză și roșii:
Ce vom avea nevoie:
Cum vom proceda:
1. Începem pur și simplu prin tăierea în felii groase de 2 cm. Apoi atingeți bine bucățile individuale pe ambele părți.
2. Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
3. Tapetați tava cu hârtie de copt și ungeți-o cu ulei. Ne stivuim bucățile individuale pe o foaie de copt, pe care o sărăm și piperăm.
4. Se imbraca carnea cu maioneza si se presara cu ceapa tocata marunt.
5. Apoi, tăiați roșiile rondele și stivuiți-le deasupra cepei.
6. La final, ne acoperim toate cotleturile cu branza rasa.
7. Coaceți la 200 de grade aproximativ 20 de minute.
Făcut! Poftă bună!
Vizitați și grupul nostru de Facebook pentru sfaturi grozave despre alimente sărate în fiecare zi.
Dacă v-a plăcut această rețetă, asigurați-vă că o încercați și pe aceasta: